Header

Jeg har valgt at forlade det sted jeg skulle have boet i Island. Forholdene var forfærdelige og den måde dyrene blev behandlet på kunne jeg ikke stå inde for. Det var ikke lige noget jeg havde forudset eller håbet på skulle ske, men man kan ikke altid være lige heldig. Kommer til at savne alle hestene og de smukke omgivelser.


Jeg blev kørt til bussen mod Reykjavik fredag eftermiddag og endte på Mjódd, uden et sted at sove eller en flybillet hjem. Med lidt hjælp fra min gode veninde fandt jeg et sted at sove og det var helt perfekt, med udsigt ud over Faxaflói-bugten.

I går tilbragte jeg dagen i downtown Reykjavik og fik gået en god tur, drukket en masse kaffe og undersøgt muligheder for nyt job heroppe. Senere på aftenen mødtes jeg med en ven, som jeg kender fra Danmark. Han viste mig et par hyggelige steder hvor man kunne få en øl og høre noget musik.

I dag skulle jeg tjekke ud fra det hotel jeg har boet på indtil videre. Dagen bliver tilbragt i downtown Reykjavik igen og jagten på nyt job fortsætter. Jeg bliver indtil videre i Island til d. 10 og så må vi se om heldet er med mig, så jeg har mulighed for at blive længere i Island, ellers er det heldigvis ikke værre end at jeg må tage tilbage til Danmark ( selv om jeg helst vil undgå det ).

Knus Amalie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments