Header

Hvor skal jeg starte.. Det første sted jeg var her på Island, var som tidligere nævnt, helt forfærdeligt. Jeg måtte skuffet, sur og ked af det vende tilbage til Danmark, hvor jeg havde virkelig svært ved at få dagene til at gå.
MEN! I dette øjeblik er jeg tilbage på Island og vil vove påstå at jeg er endt det bedst tænkelige sted. Lige fra første dag jeg ankom, har jeg følt mig hjemme her. Jeg er omringet af dyr så som hunde, katte, får, køer, høns og heste - det er fantastisk!

Jeg ankom sent om natten og måtte tilbringe natten på BSÍ, som er en busterminal, hvor jeg tålmodigt ventede på at jeg kunne komme videre med bus til en anden busterminal og derfra med bussen til Akureyri oppe nordpå, hvor jeg skulle bo. Det var en lang tur med bussen, det tog omkring 6,5 timer, men det var heldigvis en smuk tur og rart med lidt søvn. Nu har jeg snart været her en uge og kan slet ikke forestille mig at skulle hjem igen, men der er heldigvis stadig 5 uger til!

Jeg har allerede været med til en hel del her på gården, bla. at hjælpe utallige lam til verdenen, hjælpe til i kostalden og kørt i traktor oppe på en mark i bjergene. Gården ligger lige ved en flod, hvor der er fisk i, så en af dagene skal jeg se om jeg kan fange en ørred og så skal vi have den til aftensmad! Apropos aftensmad, så får vi SÅ lækker mad heroppe, jeg troede at jeg ville tabe mig, mens jeg var her, men nu tror jeg nærmere at jeg får et par ekstra kilo med hjem, ups!!

Knus Amalie.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments