Header

Island er og bliver mit yndlings land. Jeg elsker at tilbringe tid udendørs og især i smukke omgivelser, som der jo er overalt på Island. Jeg har dog tilbragt de sidste par dage i Reykjavík, hvor der selvfølgelig også er fint, men der er jo knap så rå natur når man befinder sig i byen.

Desværre har jeg ikke haft heldet med mig, så planen er at tage tilbage til Danmark på fredag. Mit eventyr slutter alt for tidligt heroppe og jeg har haft meget blandet følelser omkring hele oplevelsen. Jeg har både været ked af det, fordi det ikke lige gik som forventet. Jeg har også været fortvivlet, fordi jeg var bange for at jeg måske havde taget en forkert beslutning om at forlade gården, hvor jeg skulle have boet og arbejdet - men i bund og grund er jeg faktisk mest lettet. I bussen på vej fra Selfoss til Reykjavík kunne jeg mærke hvordan jeg begyndte at slappe af og hvordan mit altid gode humør vendte tilbage, hvilket også beviste at jeg ikke trives på gården. Det må have været den rigtige beslutning jeg tog. Jeg har helt sikkert også lært noget af oplevelsen - jeg har lært at turde sige fra og bevare roen selv om alt virker hektisk og forvirrende.

Jeg ville ønske at jeg ikke skulle tilbage til Danmark, jeg elsker at være heroppe og den ro jeg har i kroppen er ubeskrivelig. Igår var jeg ude og køre en tur med en islandsk fyr, som viste mig et meget lokalt sted på havnen, hvor også gamle fiskere kom og tog en kaffe i deres kedeldragter. Helt sikkert et sted jeg skal besøge igen en dag, da deres fiskesuppe så ualmindelig god ud og så er det fisk og skaldyr direkte fra en af de små fiskekuttere. Mmh, det skal prøves på et tidspunkt.

Knus Amalie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg har valgt at forlade det sted jeg skulle have boet i Island. Forholdene var forfærdelige og den måde dyrene blev behandlet på kunne jeg ikke stå inde for. Det var ikke lige noget jeg havde forudset eller håbet på skulle ske, men man kan ikke altid være lige heldig. Kommer til at savne alle hestene og de smukke omgivelser.


Jeg blev kørt til bussen mod Reykjavik fredag eftermiddag og endte på Mjódd, uden et sted at sove eller en flybillet hjem. Med lidt hjælp fra min gode veninde fandt jeg et sted at sove og det var helt perfekt, med udsigt ud over Faxaflói-bugten.

I går tilbragte jeg dagen i downtown Reykjavik og fik gået en god tur, drukket en masse kaffe og undersøgt muligheder for nyt job heroppe. Senere på aftenen mødtes jeg med en ven, som jeg kender fra Danmark. Han viste mig et par hyggelige steder hvor man kunne få en øl og høre noget musik.

I dag skulle jeg tjekke ud fra det hotel jeg har boet på indtil videre. Dagen bliver tilbragt i downtown Reykjavik igen og jagten på nyt job fortsætter. Jeg bliver indtil videre i Island til d. 10 og så må vi se om heldet er med mig, så jeg har mulighed for at blive længere i Island, ellers er det heldigvis ikke værre end at jeg må tage tilbage til Danmark ( selv om jeg helst vil undgå det ).

Knus Amalie

Likes

Comments